Hero Image

Nya medarbetare

18 Dec

LBC hälsar Magnus Sahlin välkommen till affärsområdet Slamsugning & avfallshantering

Vi på LBC är stolta över att presentera vår nya transportledare för affärsområdet Slamsugning & Miljö. Magnus Sahlin har en bred kunskap och lång erfarenhet inom slamsugning och började arbeta hos oss den 4:e december i år och har redan visat sig vara en värdefull tillgång för vårt team.

LBC välkomnar nya medarbetare till Slamsugning & Fjärr & Volym

Vi på LBC är glada att meddela att vi har förstärkt och utökat vårt affärsområde Fjärr & Volym med två nya kompetenta medarbetare, båda två kommer att börja arbeta hos oss nu under vecka 51.

Vi önskar Thomas Brunzell och Inger Jakobsson varmt välkomna till LBC-familjen. Inger har en gedigen bakgrund inom administration och kommer att sköta allt från fakturering till kundservice. Thomas har lång erfarenhet av transportbranschen och kommer att ansvara för att leda och planera våra fjärr- och volymtransporter.

Vi är övertygade om att Thomas och Inger kommer att bidra till att utveckla och förbättra vårt affärsområdet Fjärr & Volym. Vi ser fram emot att samarbeta med Thomas och Inger och önskar dem lycka till i sina nya roller.