Hero Image

Slamsugning & avfall
010 - 30 30 800

Jour kvällar & helger: 074 - 633 22 23

Våra tjänster
Slamsugning & avfallshantering

Vårt engagerade team är specialiserat på att hantera allt från akuta åtgärder som stopp i avloppet till skräddarsydda förebyggande åtgärder. Vi sätter kundens behov i centrum och levererar resultat som du kan lita på.

Vad vi erbjuder:

  • Akuta Avloppslösningar: När problemet är brådskande är vi snabbt på plats för att lösa stopp i avloppet, hantera översvämningar och bekämpa utsläpp.

  • Rengöring och Rensning: Vi erbjuder högtrycksspolning och rensning av rör, från de minsta ledningarna till stora vägtrummor. Vår hetvattenspolning är perfekt för att tina frysta ledningar eller vid avloppsstopp.

  • Tanktömning: Vi utför slamtömning av brunnar och tankar vid enskilda avloppsanläggningar samt torrsugning av olika material, inklusive trossbotten, spannmål, hö, grus och mer. Vår torrsug är utrustad med höghöjdstipp och kan enkelt tipp i en container.

  • Specialiserade Tjänster: Vi tar hand om komplexa uppgifter som sprutning av grus på svåråtkomliga platser med torrsug, tömning av fettavskiljare, oljeavskiljare, tvätthallar, dagvattenbrunnar och mycket mer.

  • I samarbete med Tubus System erbjuder vi nu relining, relining är ett samlingsbegrepp som innebär att avloppsrör renoveras från insidan utan att de gamla rören rivs ut. Jämfört med ett traditionellt stambyte är relining enkelt och är ett miljövänligare alternativ. Här kan du se en informationsfilm.

  • Övriga Tjänster: Våra specialister kan även utföra videofilmning av rör, rengöring av oljetankar, rotskärning när rötter blockerar ledningen, ADR-transporter, vägunderhåll som vattning och saltning, samt hantering av olika vätskor som påfyllning av vatten i radiatorsystem och pooler.

För oss är inget uppdrag för stort eller för smått. Vi är din pålitliga partner för att hantera avlopp och rör. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss leverera professionell service som gör skillnad.

Jour kvällar & helger: 074 - 633 22 23

Relining med samarbetspartnern Tubus System

Relining är en snabb och effektiv metod för att skapa hållbara rör i ditt befintliga system, jämfört med traditionella stambyten har relining en betydligt mindre miljöpåverkan.
Vi sköter inspektionen och vår sammarbetspartner Tubus System sköter resten
Jour kvällar & helger: 074 - 633 22 23

Torrsug

Vi erbjuder torrsugning som är ett smidigt sätt att tömma eller fylla tex vindsutrymmen, krypgrunder, spruta grus på svåråtkomliga ställen mm.
Vi kan suga upp både torra och blöta material och sedan blåsa ut det där ni önskar
Jour kvällar & helger: 074 - 633 22 23

Spol- och Sugbil

Löser stopp i avlopp, högtryck- & hetvattenspolning, slamtömningar av brunnar och tankar, tömning av fettavskiljare, oljeavskiljare, tvätthallar, dagvattenbrunnar och mycket mer.
Vi löser slamsugning, spolning, transport av farligt avfall och till och med poolfyllningen
Slamsugning & avfallshantering

Rapportering av farligt avfall

Alla verksamheter som producerar, transporterar och behandlar farligt avfall skall rapportera det till Naturvårdsverket. Vi ser till att du som kund får den hjälp du behöver för att följa lagen när ni gör en beställning av hämtning/tömning av farligt avfall.

För att förenkla för våra kunder så erbjuder LBC Logistik er att sköta all rapportering. Då kan du som kund vara trygg med att hanteringen av ditt farliga avfall sker enligt Naturvårdsverkets regler för spårbarhet.

Använd gärna formuläret nedan om du önskar hjälp från oss.

Boka direkt eller ställ en fråga till oss

Våra andra tjänster

Anläggningstransporter

Anläggningstransporter

Vi har en bred fordonspark och kan erbjuda tjänster inom anläggning- och maskintjänstområdet.
Budtransporter & Flyttfirma

Budtransporter & Flyttfirma

Budtransporter i Norden. Beprövad flyttservice! Expresskörningar samt EX/II & EX/III-fordon. Dagliga rutter i Svealand.
Container & miljötransporter

Container & miljötransporter

Miljövänliga containerlösningar för avfall; skräddarsytt för hem & företag. Mångårig erfarenhet.
Fjärr & volymtransporter

Fjärr & volymtransporter

Nationella transportlösningar; ekonomiska & miljövänliga. Flexibla leveranser med rätt fordonstyp.