Torrsugsbil stationerad i Kristinehamn

Nu har vi vår egen torrsug som kommer vara stationerad i Kristinehamn.

 

Torrsugning är en ofta efterfrågad tjänst som vi givetvis tillhandahåller våra kunder. Den kan innebära sugning och avlägsnande av torrt material såsom löv, grus, sten, aska, flis, sågspån och mycket mer. Torrsugning är applicerbart inom en mängd olika områden.

Behöver du suga ut grunden i sommarhuset? Ser stensättningen på bakgården ut som ett grustag efter en vinter av sandning? Då är torrsugning det säkra och smidiga alternativet. Samma metod kan tillämpas vid rengöring och vid problem där konventionella metoder inte är tillräckliga. Vi har material som effektivt kommer åt där det är som mest trångt och vanligtvis svårt att komma åt.

Våra fordon är utrustade med allt som behövs vilket gör att vi arbetar mycket effektivt. Något som gör att jobbet utförs snabbare och därmed också blir billigare.

Vi blåser även bulkmaterial såsom tex singel om man ska gjuta igen en gammal grund eller fått spill vid spannmålshantering så suger vi upp och blåser in i silo.