LBC Logistik söker ny Affärsområdeschef

Affärsområdeschef till LBC Logistik
LBC Logistik har haft en fin utveckling och affärsområdet Anläggningstransporter & Maskintjänster är ett affärsområde som utvecklats väl de senaste åren. Vi söker därför någon som nu kan fortsätta leda utvecklingen av Anläggningstransporter och Maskintjänster.

Vad innebär rollen?
I rollen som Affärsområdeschef ansvarar du för området Anläggningstransporter & Maskintjänster. Du arbetar med hela processen från första kontakt med kund till avslutad affär/projekt. Din främsta arbetsuppgift är att säkerställa att kunden får de transport- och maskintjänster som krävs för att genomföra uppdraget. I rollen ingår att arbeta med kalkylering av projekt, leveransplanering och att arbeta nära kunden ute på fältet.

I tjänsten ingår att utveckla affärsområdet, vilket innebär att driva försäljning mot nya kunder samt att vårda och utveckla befintliga kundsamarbeten. Du arbetsleder ett team av duktiga medarbetare.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen gillar du människor. Erfarenhet av affärer, projektledning och relationsbaserad försäljning är bra egenskaper att ha med sig. Du tycker om lastbilar och maskiner och har kunskaper om anläggningsmaterial. Du är duktig på projektkalkylering och trivs med att hålla i gång flera projekt samtidigt. För att passa i den här rollen är det även viktigt att du är en lagspelare och ser laget före jaget, men du är också trygg i din roll för att fatta egna beslut och arbeta självständigt. Du har en god social kompetens och tycker om att samarbeta med kunder, kollegor och leverantörer.

Vad behöver du veta mer?
Tjänsten är en heltidstjänst och du kommer ha möjlighet att välja mellan Kristinehamn och Karlskoga som placeringsort. Sista ansökningsdatum är 2022-02-04 men urvalet av ansökningar sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Sofia Kyrk på sofia.kyrk@qtym.se alt. 072-146 11 64.

 

Klicka här för att komma till annonsen & söka jobbet