LBC LOGISTIK I SAMMARBETE MED MOBJER ENTREPENAD AB

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Foto: Robert Boman

LBC Logistik har återigen fått förtroendet av Mobjer Entreprenad AB att tillhandahålla samtliga maskiner och transporter vid bygget av vindkrafts parken utanför Laxå. Det är den andra vindkrafts parken som LBC Logistik är total under entreprenör åt Mobjer Entreprenad. Det innebär att LBC Logistik kör alla material transporter, ca 45 000 ton grus/ballast, anlägger alla vägar med grävmaskiner, hjullastare samt väghyvlar.

”Det är mycket glädjande att ytterligare än en gång få detta förtroendet av Mobjerg Entreprenad. Det tyder på att all LBC Logistiks personal, maskinister och lastbilschaufförer gör och har gjort ett riktigt bra jobb”  Henrik Gillisson VD LBC Logistik.