NU SÖKER VI EN TRANSPORTLEDARE TILL KRISTINEHAM, FJÄRR, VOLYM OCH FLIS

VI SÖKER EN TRANSPORT LEDARE TILL KRISTINEHAMN

Timmerbil

TJÄNSTEBESKRIVNING
Är du organiserad, kreativ samt har erfarenhet av transportledning sedan tidigare?
Är du driven och vill bidra till ytterligare expansion hos oss på LBC Logistik?
Då kan tjänsten som transportledare vara något för dig!

Till LBC Logistik söker vi nu en Transportledare inom affärsområdet Fjärr-, Volym- & Flistransporter. Tjänsten innebär att med hjälp av våra bilar göra de bästa logistiklösningarna för våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara i kontakt med leverantörer, kunder och samarbetspartners gällande pågående samt nya transportuppdrag. Du ansvarar för att fördela transportuppdragen samtidigt som du tar hänsyn till kundnytta och de lagkrav som ställs på oss som verkar inom transportbranschen. Det är därför viktigt att du har en god social- och kommunikativ förmåga, samt förståelse för transportplanering.

Det är fortsatt viktigt att du är administrativt skicklig samt har ett affärsmässigt tänk då krav ställs på maximalt fordonsutnyttjande. Tjänsten passar dig som är lösningsorienterad och noggrann. Du tycker om att jobba i ett högt tempo, både självständigt och tillsammans med kollegor i ett mindre team. På företaget finns goda utvecklings möjligheter för dig, om du är rätt person.

I rollen som transportledare kommer du till exempel att:
Motta samt verkställa transportuppdrag via mail och telefon.
Ansvara för styrning och planering av logistik inom affärsområdet.
Ansvara för ekonomiskt administrativa sysslor som prissättning, kreditering etc.

KRAV PÅ PERSON
Vi söker dig som är organisatorisk och har tidigare erfarenhet av logistikbranschen, antingen som transportledare eller i en liknande roll som gett dig förståelse för logistik. Det är meriterande om du har arbetat i transportledarsystem som TDX, Mobilast eller liknande.
För att lyckas i rollen krävs vidare:
Att du har god datavana
Att du med kreativitet snabbt kan finna lösningar på komplexa logistikproblem
Att du behärskar svenska i både tal och skrift och kan uttrycka dig professionellt mot både kunder och leverantörer.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkat dig.

ÖVRIGT
Start: September
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, med möjlighet till flex
Plats: Kristinehamn
Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult på PerformIQ Katarina Anfelt på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Länk till jobbansökan: https://performiq.se/job/2876/
Läs mer om LBC Logistik på www.lbc.se